Culiperslunch 2020


Wat? Hét jaarlijkse persevent voor eet-schrijvend Nederland. Inspirerende merken op het gebied van eten en drinken presenteren 'live' hun noviteiten middels proeverijen, demo's en workshops aan de top van culinaire & lifestyle media.

Een unieke meet & greet tussen food & drinksmerken met ambitie en de invloedrijkste journalisten en bloggers van Nederland. 

Waar? De Kookfabriek in Amsterdam.

Wanneer? De eerstvolgende (11e) editie is maandag 6 april 2020, 11:30 - 14:30, Kookfabriek Amsterdam.

Wie (pers)? De CPL is toegankelijk voor journalisten, (food)bloggers en influencers die aantoonbaar actief zijn op het gebied van schrijven over eten en drinken. Het aantal pers-aanmeldingen is beperkt tot een maximum (150 persvertegenwoordigers). 

Wie (deelnemers)? Deelname aan Culiperslunch staat open merken die actief zijn op het gebied van eten & drinken en relevant nieuws hebben te melden. Nieuwe Haring toetst aanvragen op onder meer nieuwswaarde, de mix ten opzichte van andere deelnemers en originaliteit van de presentatie.

Naast presentaties en live-cooking op een van de beschikbare professioneel uitgeruste kookeilanden is er ook een Foodplaza, met marktkramen waar kleinere, ambachtelijke producenten en merken zich kunnen presenteren.

Organisatie? De Culiperslunch wordt georganiseerd door Nieuwe Haring Media ism partnerbureau PitchPR.

Interesse? 

Pers: Aanmelding is mogelijk door een email te sturen naar: info@nieuweharing.nl onder vermelding van je naam en medium/media waarvoor je schrijft. 

Bedrijven/merken: Neem contact op met Nieuwe Haring Media door een email te sturen naar: info@nieuweharing.nl. Wij nemen dan contact met u op om mogelijkheden deelname te bespreken.