Maatwerk PR & Communicatie


Wij zijn een full service PR- en marketingbureau en event 100% gespecialiseerd in eten en drinken. Onder meer organisator van de jaarlijkse Culiperslunch, hét persevent voor journalisten en bloggers op het gebied van eten en drinken.

Founder Marcus Polman is stevig verankerd in de wereld van de (online) media en food. Met een uitmuntend netwerk van culinair journalisten, foodbloggers, foodinfluencers en (top)chefs.

Nieuwe Haring Media heeft een strategische partnership met het bureau Pitch PR, een middelgroot pr-bureau op het gebied van food, wine, gastronomie en hospitality. 

Wij helpen merken en bedrijven (groot en klein) bij het realiseren van effectieve communicatie met relevante media en doelgroepen.

Of het nu gaat om een introductiecampagne waarmee u uw merk of product in één keer op de kaart zet. Of een social media & community management aanpak die wel werkt. Of een mediaplan waarmee u in contact komt met de Top 100-foodinfluencers en media. 

Wij denken graag mee. Van strategie tot uitvoering. Met een grondige kennis wat wel en niet werkt in de wereld van foodcommunicatie, op basis van onze jarenlange ervaring. 

Wilt u een kop koffie drinken voor een nadere kennismaking? Neem dan contact op met Marcus Polman.